Het Koax team

Jasper

Jasper is onze video, multimedia en UX expert. Hij heeft zijn studie media en design afgerond aan de HAN en heeft als hobby’s reizen, motoren, vloggen en punkmuziek en heeft een zwak voor Aziatisch eten.

Axel

Axel heeft hiervoor bijna 25 jaar een web en hosting bedrijfje gehad en heeft de studie bedrijfsinformatica afgerond op de HAN. Als hobby’s heeft hij reizen (simpel met een tentje), muziek en puzzelen. O ja niet te vergeten survivalrunnen, hij is zeker 3x per week in Dinxperlo op de survivalbaan te vinden.

Jin

Jin is schrijfster, fotograaf, mediacreator en kan enorm goed (Aziatisch) koken. Ze is afgestudeerd in Chinese Literatuur en heeft als hobby’s reizen, insanity en schrijven.

Jacqueline

Jacqueline is communicatie specialist. Ze heeft commerciële economie aan de HAN gedaan en communicatiewetenschappen aan de RU (en nog tig cursussen). Als hobby’s heeft ze reizen en wandelen en is al 2x naar Santiago de Compostela gelopen.

Wessel

Wessel is onze social media specialist. Hij weet alles van instagram, snapchat en de andere social zaken. Hij studeert momenteel Communicatie aan de HAN en drumt punk in een Metal band. Zijn hobby’s zijn drummen, stappen en voetballen.